Cerca:
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Songs of Hope


Teatre Zorrilla

C. Sant Miquel, 54
Badalona (Barcelona)

dimarts, 18 juny 2019 / 19:00 - 20:00

Navegació d'Esdeveniment

Songs of Hope és l’espectacle que posa sobre l’escenari l’essència més pura de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió. Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions són els ingredients que formen aquesta proposta.

Estrenat el 2012 sota el títol de “VEUS” i reeditat el 2018 amb el títol de “Songs of Hope”, el cor va irrompre als escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral. Veus ha portat aquesta concepció de la música arreu de Catalunya, l’ha escampat per diverses ciutats europees i ha arribat fins el continent asiàtic.
L’espectacle s’articula entorn de diferents obres tant de compositors catalans com d’arreu del món, d’autors contemporanis i d’altres segles: es tracta d’un ventall amb tots els colors i textures possibles. El concert és una experiència sensorial que va més enllà de qualsevol expectativa; música i teatre s’uneixen per fer sentir l’espectador com si fos un membre més del cor.

Detalls

Data:
dimarts, 18 juny 2019
Hora:
19:00 - 20:00

Lloc

Teatre Zorrilla
C. Sant Miquel, 54
Badalona, Barcelona
+ Mapa de Google
Telèfon:
93 384 40 22
Web:
http://www.teatrezorrilla.cat